• facebook
  • youtube

Caparol Colorworld

Kleur bij Caparol

Inspireren met kleur

Het kiezen van de juiste kleur is een proces met verschillende fasen. Het begint vaak met zoeken naar inspiratie, naar nieuwe ideeën. Daarna inventariseer je de mogelijkheden en effecten die met behulp van kleuren en kleurharmonieën mogelijk zijn. Caparol deelt daarom graag zijn kennis van kleur met zijn partners. Dat doen we met Caparol Colorworld onder meer in de vorm van diverse kleurencollecties en kleurconcepten.

Kleurdimensies ontdekken

ColorExpress is de merknaam van de kleurentechnologie van Caparol. De ColorExpressmachines in België beschikken over een zeer uitgebreide database met kleurrecepten van vrijwel alle gangbare kleuren.

Wanneer ondanks het ruime aanbod toch een kleurrecept ontbreekt, zijn onze ColorExpress kleurenspecialisten in staat om á-la minute het gewenste recept te ontwikkelen. Met behulp van de modernste meetapparatuur is ook het ontwikkelen van zulke kleuren volgens meting op staal mogelijk.

Kleur visualiseren

Nadat je je hebt laten inspireren en informeren, heb je nog behoefte aan een laatste stap voordat je de definitieve kleurkeuze maakt. Een betrouwbare, levensechte visualisatie biedt zowel de opdrachtgever als de architect als de schilder extra houvast. Zie het voor je.

 

 

  • Afdrukken
  • Terug naar boven