Navigatie overslaan

Innovatieve afwerking voor buiten

Caparol buitenmuurverven vormen een ideale eindafwerking op alle soorten ondergronden. Zij bieden u een hoger onderhoudsrendement op de langere termijn. Uw gevels blijven langer proper en de kleuren blijven stabiel.

VOORSTRIJKMIDDELEN: "Een verflaag is zo goed als zijn ondergrond", zegt het aloude schildersgezegde. Vooral op gevels is een goede kennis van materialen en het inschatten van de situatie van cruciaal belang. Dankzij jarenlange investeringen in productontwikkeling heeft Caparol een enorm gamma aan voorstrijkmiddelen aan te bieden: universeel als het kan, specifiek als het moet.

UNIVERSELE AFWERKLAGEN: de beproefde Caparol buitenmuurverven. Veelzijdige klassiekers die voor ieder project topkwaliteit garanderen.

HIGH-TECH AFWERKLAGEN: onze high-techverven bewijzen als geen ander dat het loont om als verffabrikant te investeren in onderzoek & ontwikkeling. Deze technologisch ontwikkelde producten leveren een hoge bescherming tegen regen, universele inzetbaarheid op vele soorten ondergrond, eenvoudige verwerking en gegarandeerd langdurig droge, gezonde en mooie gevels.

SCHEUROVERBRUGGENDE VERVEN

SYLITOL - MINERALE VERVEN: De Sylitolproducten van Caparol waarborgen de hoogste stabiliteit en worden daarom al decennia lang gebruikt voor kaleien en ter bescherming van waardevolle, historische gebouwen, waar waardebehoud en een lange levenscyclus cruciaal zijn.

WATERAFSTOTENDE PRODUCTEN