Navigatie overslaan

Caparol in België

Caparol is sinds 1969 actief in België. In deze periode hebben we een positie bereikt waar we trots op zijn en die gerespecteerd wordt. Dankzij een zeer breed en kwalitatief hoogstaand productpakket, de inzet van deskundige medewerkers en enthousiaste groothandelaren zijn we uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Belgische markt.

Verf is een halffabricaat. De kwaliteit van het eindproduct, de droge verflaag, is van diverse factoren afhankelijk zoals bijvoorbeeld de staat van de ondergrond, de verwerking en de situering. Caparol besteedt daarom veel aandacht aan het informeren, adviseren en begeleiden van de opdrachtgever en de verwerker om zo gezamenlijk tot een perfect eindresultaat te komen.

Het verzorgen van theorie- en praktijkscholingen, zelfs projectgericht, behoort ook tot de mogelijkheden van Caparol. We beschikken over een lezing- en een praktijkruimte waar we dit kunnen verzorgen. Maar onze deskundige buitendienstmedewerkers kunnen natuurlijk ook objectgerichte demonstraties ter plaatse voor u verzorgen.