Navigatie overslaan

Verf met een plus

Buitenmuren gaan er door de jaren heen wat minder fris uitzien. Daarom is een nieuw kleurtje dikwijls een prima oplossing. 

Maar verf heeft ook een bescherm- en onderhoudsfunctie. Ze moet, onder andere, beschermen tegen vocht, tegen algen en schimmel, tegen rot, tegen uv-stralen, tegen weer en wind...
Verf is veel meer dan een mooie kleur.

Daarom stelt Caparol producten samen die niet alleen mooi zijn, maar die ook bescherming bieden. En niet alleen dat, onze verf, kan universeel gebruikt worden, op praktisch alle ondergronden. Bovendien is ze gemakkelijk te verwerken en blijft ze lang, fris en mooi.

Allemaal voordelen voor u, die tegelijk ook de waarde van het onroerend goed verhogen. Een mooi eindresulaat is belangrijk, maar mooi alleen is niet goed genoeg, dat spreekt voor zich. Caparol denkt met u mee en beschermt, met speciale aandacht voor de kosten en het rendement. Met Caparol bent u zeker dat u vakwerk kunt afleveren.

PRIMERS: "Een verflaag is zo goed als zijn ondergrond", zegt het aloude schildersgezegde. Vooral op gevels is een goede kennis van materialen en het inschatten van de situatie van cruciaal belang. Dankzij jarenlange investeringen in productontwikkeling heeft Caparol een enorm gamma aan voorstrijkmiddelen aan te bieden: universeel als het kan, specifiek als het moet.

ACRYLAATVERF: is ideaal voor de half matte afwerking van buitengevels. Ze is weerbestendig en hecht goed op haast alle ondergronden, waar haar uitermate universeel inzetbaar maakt. Een prima basisverf waarbij de klemtoon ligt op de esthetische aspecten.

SILICONENHARSHOUDENDE VERF: is het resultaat van doorgedreven ontwikkeling. Dit technologische product is universeel inzetbaar en biedt optimale bescherming tegen vocht, gecombineerd met een hoge waterdampdoorlaatbaarheid. 

SYLITOLVERF: minerale verf op basis van minerale silicaten. Bevat kaliwaterglas als bindmiddel en vormt na droging een bijzonder duurzame en weersbestendige beschermlaag.

SPECIALS: zijn als belangrijkste taak om ondergronden waterdicht te maken, vóór de uiteindelijke schilderwerken.

SCHEUROVERBRUGGENDE VERF: om scheuren van allerlei aard te verbergen en te overbruggen. Ze bestaan in starre of elastische uitvoering en vormt na de droging een hecht samenhangend geheel, waarin indien gewenst, ook weefsels ingebed kunnen worden.