Navigatie overslaan

Houtbehandeling

CapaWood, wie houdt van hout

Hout is een mooi en natuurlijk product, zonder twijfel. Houten gevelbekledingen, tuinhuizen, houten woningen en ander niet-maatvast hout krijgen het in België soms hard te verduren. Regen, wind, zon en ons niet altijd even vriendelijke klimaat zijn hard voor hout. Het is dan ook niet eenvoudig om grote houten oppervlakken langdurig te beschermen en mooi te houden. Hout heeft immers zorg en bescherming nodig. Dat hoort er nu eenmaal bij. 

Gelukkig is er CapaWood, ons gamma van geselecteerde houtbeschermingsproducten die speciaal ontwikkeld zijn om langdurige bescherming te bieden tegen extreme weersomstandigheden. Voor elke toepassing is er een adequate oplossing. 

Het CapaWood gamma bestaat uit:

PRIMERS: worden gebruikt voor onbehandelde en behandelde ondergronden met als doe het hout te isoleren tegen wateroplosbare stoffen, als hechtbrug voor het nieuwe verfstysteem.

NIET-DEKKENDE BEITSEN: zijn gekleurde maar niet dekkende beschermende houtbeitsen om het houtnerfaspect optimaal te laten uitkomen. 

HALF-DEKKENDE BEITSEN: zijn gekleurde en halfdekkende houtbeitsen om een hogere bescherming aan hout te geven tegen weersomstandigheden.

DEKKENDE BEITSEN: zijn gekleurde en dekkende houtbeitsen om een hogere bescherming aan hout te geven tegen weersomstandigheden.

SPECIAL: De optimale bescherming voor terrasvloeren en houten tuinmeubelen.

DEKKENDE LAKKEN: optimale dekkende blokvaste bescherming van alle maatvaste houten oppervlakken.