Navigatie overslaan

Caparol Colorworld

Trendkleur- en object 2020

Zacht omhullend zwart (Ferro 5) is de trendkleur voor 2020! Deze zwarte tint dompelt ruimtes onder in een edele en diep-indringende sfeer. Zwart als bepalend element in een interieur is overtuigend en gaat heel goed met begeleidende kleuren samen.
Als object hierbij kiest Caparol voor het Chinese legspel Tangram. Slechts zeven eenvoudige geome-trische oppervlakken laten onbeperkte gebruiksmogelijkheden van onze kleurenwereld zien. Eenvou-dig en toch zo veelzijdig.
Laat u inspireren door omhullend zwart en het Tangram.

Kleur bij Caparol

Inspireren met kleur

Het kiezen van de juiste kleur is een proces met verschillende fasen. Het begint vaak met zoeken naar inspiratie, naar nieuwe ideeën. Daarna inventariseer je de mogelijkheden en effecten die met behulp van kleuren en kleurharmonieën mogelijk zijn. Caparol deelt daarom graag zijn kennis van kleur met zijn partners. Dat doen we met Caparol Colorworld onder meer in de vorm van diverse kleurencollecties en kleurconcepten.

Kleur visualiseren

Nadat je je hebt laten inspireren en informeren, heb je nog behoefte aan een laatste stap voordat je de definitieve kleurkeuze maakt. Een betrouwbare, levensechte visualisatie biedt zowel de opdrachtgever als de architect als de schilder extra houvast. Zie het voor je.