Navigatie overslaan

Ontwerpconcept voor de zorg

Een tastbare en zichtbare bijdrage aan een betere zorg

Een bezoek aan het ziekenhuis brengt voor veel mensen angst en onzekerheid met zich mee. Het is daarom belangrijk dat de omgeving waarin je terechtkomt, rust en vertrouwen geeft en vrij is van stress. Mensen willen zich in een ruimte prettig voelen en dat geldt zeker in een zorgomgeving. Kleuren kunnen daarbij helpen. Caparol heeft een samenhangende visie geformuleerd op vastgoedonderhoud en interieurdesign in de zorg. Die visie moet zorginstellingen, ontwerpers en uitvoerende partijen helpen bij het opstellen van eisen en het creëren van een functioneel design. Een tastbare en zichtbare bijdrage aan een betere zorg.

Onze visie hebben wij samengevat in een brochure waarin functionaliteit, gebruikscomfort en kleurontwerp uiteengezet worden. Vraag hem aan via info@caparol.be

De Caparol Health_Care brochure is specifiek gericht op functioneel ontwerp van ruimten in de gezondheidszorg met een sterk accent op kleurgebruik. De kleurselectie laat vele praktische voorbeelden zien voor publieke ruimten, behandelkamers en verblijfsruimten. Tevens is een kleurenkaart met echte verfstalen opgenomen.

De collecties zijn samengesteld met basis-, ondersteunende- en accentkleuren. Een praktisch handvat voor uw ontwerp in nieuwbouw, onderhoud en renovatie.