Navigatie overslaan

Calcino Romantico

Sfeervol en gezond


Calcino Romantico draagt niet alleen bij aan een aangename sfeer, maar ook aan een gezonde woon- en werkomgeving. De fijne kalkdeeltjes nemen vocht op en geven die onder droge omstandigheden weer geleidelijk af. Calcino Romantico reguleert zo de vochtigheid en remt de groei van bacteriën en schimmels.

Persoonlijke touch


Het nieuwe wandafwerkingsproduct is makkelijk te verwerken en biedt de ontwerper en verwerker ruimschoots de gelegenheid om aan het interieurontwerp een persoonlijke touch toe te voegen. Calcino Romantico is geschikt voor op vrijwel alle ondergronden in intereurs. Het is verkrijgbaar in 45 kleuren uit het 3D System Plus van Caparol.

naar het product

StuccoDecor DI LUCE

StuccoDecor di Luce is een half-transparante spaantechniek voor moderne spiegelende oppervlakken met de uitstraling van echt, gepolijst marmer.Ondanks de geringe laagdikte van het systeem ontstaat er dankzij de transparantie en de spiegelende glans van het materiaal een prachtige dieptewerking. Met StuccoDecor di Luce straalt het oppervlak hoge klasse uit.Via ColorExpress in ca. 1300 kleuren verkrijgbaarBeschikbaar in 2½ en 5 kg verpakking

naar het product