Navigatie overslaan
3D kleur- visualisatie eenvoudiger dan ooit
3D kleur- visualisatie eenvoudiger dan ooit

SPECTRUM_mobile

App voor live kleurvisualisatie

3D Kleurvisualisatie is nu eenvoudiger dan ooit - en sneller!

Ontdek deze en andere mogelijkheden van SPECTRUM_mobile. De app is nu gratis beschikbaar voor tablet en smartphone voor zowel Android als iOS.

kleurvisualisatie : foto

Om een foto te bewerken maak je een foto met de camera van je smartphone. Ook kun je een foto uit je eigen fotogalerij kiezen, of één van de voorbeeldfoto’s gebruiken (inspiratie). Met één tik op het scherm geef je een andere kleur aan een wand of plafond. De nauwkeurigheid kan ingesteld worden met een schuifbalk.

Kleurvisualisatie : live-video

Het onderdeel ‘Live video’ is de highlight van de app. Realtime kleurvisualisatie in 3D, met één tik op het scherm. Bekijk het effect van een kleurverandering van wand of plafond terwijl je door een ruimte beweegt.

Kleurcollecties

In het gedeelte ‘Collecties’ kan de gebruiker eenvoudig door diverse Caparol kleurenwaaiers scrollen. Tevens is van elke kleur uitgebreide informatie te vinden over de maakbaarheid in verschillende soorten producten, helderheidsgraad en mengverhoudingen. Naast onze meestgebruikte waaier 3D-System PLUS, zijn nog andere kleurcollecties opgenomen.