Navigatie overslaan
Voor onze klanten,
met onze klanten
Voor onze klanten,
met onze klanten

Voor onze klanten, mét onze klanten

Innovatieve producten, betrouwbare ondersteuning

PASSIE

Ons vak is onze passie. Het zit in onze genen. Met onze jarenlange ervaring als familiebedrijf zijn we sinds 1970 ook al actief op de Belgische markt.

UW STERKE PARTNER

Verf en gevelisolatie, daar draait bij ons alles om. Met raad en daad zijn we u van dienst. We adviseren en we begeleiden. Altijd op het hoogste niveau. U bent niet onze klant, maar onze partner. 

Onze producten zijn gekend. Ze zijn een maatstaf in onze branche. Goed is echter niet goed genoeg. Steeds opnieuw ontwikkelen we nieuwe en betere toepassingen en bereiken we een hoger kwaliteitsniveau. 

DUURZAAMHEID

Ook onze leefomgeving ligt ons nauw aan het hart. Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn voor ons vanzelfsprekend en vormen een garantie op ons voortbestaan. Reukarme binnenmuurverf en conserveringsmiddelenvrije verf (ELF Plus) zijn slechts twee voorbeelden.

VAKMANSCHAP

Vakmanschap is het waar alles rond draait. Daarom hebben wij ons eigen research- & testinstituut (RMI) waar we onderzoek blijven doen naar verven, gevelsystemen, isolatiematerialen en afwerkingsmaterialen. We stellen onze kennis graag te beschikking om zo gezamenlijk tot een perfect eindresultaat te komen.