Navigatie overslaan
Voor intensieve en briljante kleuren
Voor intensieve en briljante kleuren

Het Caparol grondkleursysteem

Voor intensieve en briljante kleuren

We hebben er allemaal wel eens mee te maken. Onderdelen aan een gebouw of woning die in een felle kleur rood, geel of oranje geschilderd dient te worden. Altijd een probleem met dekking. Daarvoor is het Caparol grondkleursysteem ontwikkeld waarbij de kleur van de grondverf wordt afgestemd op de kleur van de aflak.

Grondkleur

Het Caparol-grondkleursysteem bestaat uit speciaal ontwikkelde grondkleuren. Deze grondkleuren hebben een hoog aandeel titaandioxide waarmee we een goede dekking van de ondergrond bereiken. Bovendien zijn de grondkleuren afgestemd op de kleur van de afwerking. Op deze manier komt de afwerklaag in combinatie met de grondkleur goed overeen met het kleurstaal.

Het Caparol-grondkleursysteem blinkt uit in kleur. De helderheid van de gewenste kleur wordt niet beïnvloed door bijvoorbeeld een grijze of afwijkende ondergrondkleur (zie folder).

Eenvoud en efficiëntie

Het Caparol-grondkleursysteem voor intensieve en heldere kleuren werkt heel eenvoudig. De ondergrond wordt allereerst met de op de eindkleur afgestemde grondkleur behandeld. Aansluitend brengen we de tussen- en afwerklaag in de gewenste eindkleur aan - klaar! Hierdoor besparen we vaak arbeidsgangen om de juiste kleurstelling te krijgen.