Navigatie overslaan
The Power
Of Color.
The Power
Of Color.

Caparol Colorworld

Trendcollectie 2023

Bergmeergroen 3D Malachiet 55 is de trendkleur van het jaar: fris en licht breidt het onze kleurencombinaties uit. Het verlangen naar meer lichtheid en zorgeloosheid zal ons blijven vergezellen. Van #1 COOL - ontspannen, tot #4 SMART - spannend en contrasterend, tot #8 SMOOTH - gezellig, de trendy kleurencombinaties inspireren tot verschillende sferen in de ruimte. Laat je verrassen door de diversiteit van Bergmeergroen!

Ons trendobject, de veer, symboliseert tegelijkertijd de vrijheid en zorgeloosheid van vliegen alsook een superieur perspectief, het soevereine uitzicht van bovenaf. De lichtheid van de bewegingen maakt de veer filigraan en delicaat. Bovendien zien we in de veer een sierelement uit de natuur, echt en levend. De beste voorwaarden om kamers ontspannen en met gemak in te richten!

Kleur bij Caparol

Inspireren met kleur

Het kiezen van de juiste kleur is een proces met verschillende fasen. Het begint vaak met zoeken naar inspiratie, naar nieuwe ideeën. Daarna inventariseer je de mogelijkheden en effecten die met behulp van kleuren en kleurharmonieën mogelijk zijn. Caparol deelt daarom graag zijn kennis van kleur met zijn partners. Dat doen we met Caparol Colorworld onder meer in de vorm van diverse kleurencollecties en kleurconcepten.

Kleur visualiseren

Nadat je je hebt laten inspireren en informeren, heb je nog behoefte aan een laatste stap voordat je de definitieve kleurkeuze maakt. Een betrouwbare, levensechte visualisatie biedt zowel de opdrachtgever als de architect als de schilder extra houvast. Zie het voor je.